15 52.297193 4.9066713 1 1 8000 1 https://corpusanima.nl 300
Alice Koreman

Over Alice

Ik ben voedingsdeskundige en begeleid je graag naar een healthy lifestyle.

Ik coach en geef je adviezen over: gezond puur eten, afvallen, aankomen, meer energie, hormonen, sporten, menu’s, recepten, gezonde boodschappenlijst etc.

Waar ik niet in geloof

Ik geloof niet in diëten of alle hype’s rondom voeding. Zorg dat je in balans bent met je voeding, training en ontspanning/stress. Eet puur en onbewerkt. 80% gezond en 20% zondigen. Ik geloof in lekker en energiek in je vel zitten en als bonus val je ook nog af!

Mijn ervaring

Sinds 5 jaar begeleid ik mensen met afvallen en voedingsadviezen. Na jaren als jurist bij de rechtbank te hebben gewerkt en vervolgens van het moederschap te hebben genoten, ben ik mezelf gaan omscholen tot gewichts- en voedingsdeskundige.

Ik ben al mijn hele leven bezig met gezonde voeding en een gezonde leefwijze. Ik kom uit een gezin waar altijd met verse en pure producten werd gekookt. Dus niet uit zakjes of afhaaleten. Tijdens mijn jeugd heb ik veel aan sport gedaan (hockey, tennis, ballet) en dat is eigenlijk nooit weggegaan.

Sporten is voor mij belangrijk om lekker in mijn vel te zitten. Ik ben dan ook wel 4x per week op de sportschool te vinden. En 1x per week in de yoga-studio.

Mijn motivatie

Zelf heb ik altijd moeite gehad om op gewicht te blijven vanwege mijn snelle verbranding. Ik ben ooit bij een diëtist geweest omdat ik wilde aankomen. Ik kreeg toen veel vette en ongezonde bewerkte producten voorgeschreven. Dat heeft me toen niet veel verder geholpen, waardoor ik mezelf nog meer in voeding ben gaan verdiepen.

Ik word blij van gezond eten en sporten; voel me fit, energiek, mijn huid en haar zijn mooi en ik zit lekker in mijn vel.

Voeding is dus altijd al een rode draad in mijn leven geweest en ik ben blij dat ik er nu mijn werk van heb kunnen maken.

Deel: