15 52.297193 4.9066713 1 1 8000 1 https://corpusanima.nl 300
Gebakken zalm met sojasaus, gember, knoflook en sesamzaadjes.

Gebakken zalm met sojasaus, gember, knoflook en sesamzaadjes.

Echt lekker en zo gemaakt!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

Marineer de zalmfilet (voor 2 pers) in een paar eetlp sojasaus, 1 theelp gemberpoeder of verse gember, verse peper, scheutje ketjap en een teentje knoflook. Zet de zalm met marinade voor ongeveer 20 min in de koelkast. Bak de zalm in +/- 5 min en strooi er op het laatst geroosterde sesamzaadjes over.

Serveer met broccoli en ronde zilvervliesrijst.

Deel:
Categorie:Diner, Recepten
VORIGE
De lente komt eraan! We organiseren weer een leuke workshop bij het Inner Energy Center.
VOLGENDE
Tomatenrisotto met gebakken kabeljauw