Kalfsworstjes met venkelzaad en roerbakgroenten
HMMM… 😋
Ingrediënten voor 4 pers
- 4/5 kalfsworstjes
- 1 courgette
- 1 rode en 1 gele paprika
- 200 gram broccoli-roosjes
- 2 sjalotjes
- 2 teentjes knoflook
- +/- 10 stuks zongedroogde tomaatjes
- 2/3 theelp venkelzaadjes
- beetje oregano
- keltisch zeezout en zwarte peper
- olijfolieOptie
- 1 rode peper (optioneel voor extra pittig)
- volkoren speltpasta (optioneel)
Bereidingsijze
- Braad de worstjes gaar en leg ze op een bord.
- Kook de broccoli-roosjes kort gaar.
- Bak in een grote koekenpan de sjalotjes, plakjes courgette, stukjes paprika, venkelzaadjes, peper/zout, knoflook en stukjes zongedroogde tomaat.
- Snij de worsten in dunne plakjes en bak dit mee met het groenten-mengsel. Voeg de broccoli-roosjes toe.
- Voeg als laatste als de pan van het vuur is een scheutje olijfolie toe.
Tip: Serveer het eventueel met volkoren speltpasta en wat fijngesneden rode peper voor extra spicy!
0 Reactie