Banaan – Havermout – Notenkoekjes
Heerlijke gezonde snack: glutenvrij en zonder suiker.
Ingrediënten
- 2 grote rijpe bananen, gepureerd
- 50 gram pecannoten, grof gehakt
- 25 gram geraspte kokos
- 1 eetlp honing
- 1 theelp kaneel
- 100 gram havermout
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Leg 1 vel bakpapier op een bakplaat.
- Prak de bananen met een vork in een kom.
- Voeg de havermout, kokosrasp, honing en kaneel toe. Goed door roeren.
- Voeg daarna de pecannoten toe en meng het geheel goed.
- Leg met een eetlp ongeveer 16 koekjes op de met bakpapier beklede bakplaat. Druk ze een beetje plat met een lepel.
- Bak de koekjes ongeveer 15 min in de voorverwarmde oven.
- Haal de koekjes uit de oven en laat ze afkoelen.
Tip: Je kan er nog een beetje kokosrasp over strooien.
0 Reactie