Kabeljauwhaas uit de oven
Lekker, gezond en makkelijk!
Ingrediënten
- 2 stukken kabeljauwhaas à 150 gram
- 4 tomaten
- 3 eetlp olijfolie
- 2 eetlp milde mosterd
- 3 eetlp sojasaus
- 300 gram haricots verts
- quinoa
- keltisch zeezout, zwarte peper
- paar schijfjes citroen
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Snij de tomaten in dunne plakjes en leg ze dakpansgewijs op 2 hoopjes naast elkaar in een ovenschaal. Doe er een beetje zout en peper over.
- Meng de mosterd met de sojasaus en olijfolie. Giet 2 eetlp van de saus over de tomaten.
- Spoel de kabeljauwhaas af met koud water, dep droog en snij in 2 stukken en bestrooi met een beetje zout en peper.
- Leg de vis op de tomaten en giet de rest van de saus over de vis.
- Zet de schaal ongeveer 20/25 min in de oven (de duur hangt af van de dikte van de vis).
- Kook intussen de quinoa gaar en de haricots verts al dente.
- Serveer met een schijfje citroen.
0 Reactie